Меню

Избрани новини

Клюкарник

Коко Динев наказа Емилия – взе си джипа?

Емилия

Дали това е свързано със слуховете за нов мъж в живота на певицата?

Бившият съпруг на фолк певицата Емилия Коко Динев си е взел луксозното возило, с което досега бръмчеше майката на две от децата му. Коко обаче е склонил, да й остави апартамента в столичния квартал Лозенец, пише HotArena.

Коко също има апартамент в близост до пайнерката, а съседки са и бвшите му половинки с останалите му наследници Анелия и дъщеря им Ивон, и Нелина със сина му Кристиян. Неслучайно Динев носи прозвището "Осеменителя на поп фолк певици".

Емилия и Коко Динев


Според запознати Динев взел в София джипа на Еми, и то точно преди тя да тръгне за свое участие във Варна. Наложило й се спешно да купува билет за самолет, за да стигне навреме. Коко все пак проявил щедрост и й казал, че ще й плати билетите.

Като разбрала за случилото се, колежката на Емилия Емануела й предоставила новото си BMW, коeто по това време билo в морската ни столица.

В последните седмици се заговори, че в живота на Емилия има нов мъж, но близките й твърдят, че това не е вярно. В момента звездата е удвоила участията си и не желае да насилва късмета си в любовта. Тъй като е на принципа, че каквото има да става, ще стане.

Запознати с любовната й история с Коко пък не изключват възможността двамата да се съберат отново, тъй като 16-годишната им връзка винаги е била на приливи и отливи, предават от Телеграф.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати