Меню

Избрани новини

Пикантерии

Магнит за младите момчета! Разгонен пубер награби Деси Слава за дупарата (видео)

Младежът обара задника на певицата насред площада в град Лъки

Явно славата на почитателка на младите момчета подбужда тинейджърите да бъдат по-смели в щенията си към апетитната милфка Деси Слава, доказателството дойде от град Лъки, където хиляди станаха свидетели на пикантна ситуация.

Неприличната сценка шокира събралото се множество на площада, пред което глас извиси фолк дивата. Бременната в почти осмия месец блондинка стана жертва на похотлив пубер посред бял ден и пред няколко хиляди свидетели, разкри ПИК.

Миналия уикенд Деси Слава бе ангажирана от местната власт за миньорския празник, който се чества по традиция последната седмица на месец август. Събитието е голям празник, а в града прииждат хора от всички околни села.

В YouTube бе качено 40-минутно видео от участието на звездата, което е в нетипичен за нея час - по обед. На първите редове край импровизирана сцената на площада в града, специално пригодена с дебела сянка, за да не се "пържи" бременната гостенка, са предимно деца от всякакви възрасти. И тъй като участието на звездата преминава без охрана, достъпът до нея е свободен и периодично я доближават деца за селфита.

Голям Смях! Пубер бара Деси Слава по задника from Slavi on Vimeo.

На 16-ата минута след началото на концерта на Деси обаче палав момък на възрастта на нейния син се засилва към певицата с предварително набелязана цел - нейното пищно дупе, наедряло още повече от бременността. Тийнейджърът пляска певицата по задника, като тя се измъква от конфузната ситуация, премествайки ръката му върху кръста си. 

Явно знаейки за любовта й с доста по-младия Благой, дечурлигата се надяват, че ще имат шанс с кака си Деси.Коментари (1)

Ebe Az ako bwh shtqh da i brukna s prust v guza
11.04.2023 10:48 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати