Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Мрежата се отврати! Песента на Андреа и Сузанита е "секс филм за бедни" (+16 видео)

В желанието за сензация двете певици затънаха в дъното, което стигнаха малко по-рано

Може и да сте си мислили, че няма на къде повече да пропадне Сузанита, но новото й видео с Андреа бързо ще докаже точно обратното.

Днес приятелката на Кубрат Пулев и Сузанита представиха своя съвместен проект "Строго забранено", който със сигурност трябва да бъде строго забранен. Като песен парчето е кръгла нула и няма потенциал да се превърне в хит, но скандалното видео към него може да вдигне и „умрял от гроба“.

Със сигурност всеки тийнейджър без достъп до еротични сайтове, може да спре звука от граченето и да мастурбира до насита цяла нощ пред YouTube. Може би именно за това от видео платформата поставиха възрастово ограничение на клипчето, което професионалистите обявиха като „еротика за бедни“.

Клипчето с привкус на софт еротика всъщност никак не е евтино, оценява специалист от индустрията, пред репортер на LifeOnline.bg. Според него видеото е излязло между 8-10 хиляди лева.

„В тази цифра влизат коса, грим, стайлинг, дрехи и аксесоари на всичките проститутки вътре, наем на проститутките - всяка от тях взема поне 200/300 хонорар. Режисьор, оператор, осветление (защото такова има). Снимано е с кино-камера, а тя е 1200 лева на ден, наем имот за снимки, който е поне 500, но може и по приятелска линия да е минало.

В общи линии, една камара пари за глупости, тъпа песен, тъп клип, само каданс дето се мятат коси като опашка на крава пред разплод, типичен зомби поглед „ела и ме опъни“ за чалга певиците, гъзове, цици, джуки! Вместо да ги дадат тези пари в Сомалия където няма вода“, е коментарът на специалиста.

Клипът ни връща в зората на чалгата, като единствената разлика е, че картината е на фокус. В опит да продължи скандалната линия режисьорът се е постарал сюжетът да се доближава до текста - т.е. пак едно голямо нищо.

Разголени жени, много силикон, опит за еротика, чийто резултат е една гротеска. А Сузанита сред напомпаните какички изглежда още по-нелепо като невръстеник...

Музикантите пък коментират парчето, което няма никакъв хитов заряд и си личи, че е направено скоростно, за да се използва мимолетната слава на Сузанита.

Гласовете и на двете певици са толкова премодулирани, че трудно можеш да ги разпознаеш. Текстът клони към едно голямо нищо и в по-голямата част се набиват имената на двете „певици“.

Ако Андреа се е надявала да изплува с това след като напусна издателя си, то ефектът всъщност се оказва обратен, защото ако досега беше запазила поне грам достойнство, то вече е изгубено безвъзвратно, както и любовта на малкото й останали фенове.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза