Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Обладан съм от демон на име…Сузанитта! (+16)

Внимание! Следващият материал използва нецензурен език неподходящ за малолетни лица!

Няма как да сте пропуснали гига-транс-континенталния-мега-взрив СУЗАНИТТА, който изпепели всичко наоколо. Тя стана звезда за един ден. Също така успя да се набърка в секс скандали с богати чичовци и лели едва на крехките като еленско, 14 години.

Не ни стигаше хита ѝ с КАСКАТА “Луцифер и Буда”, който я въвлече в международен етнически скандал за обида на религиозна песен. На всичкото отгоре сега ни чака и нейното влизане в прочутата машина за изстискване на бедни хора (включая и себе си) ВИП БРАДЪР 2017.

Интересно ми е какво едно 14 годишно гълъбче с девствен химен може да покаже в такъв агресивен телевизионен формат? (Ебавам се за химена) Тепърва ща разберем какво има отвъд “таланта” на малолетната лолитка.

Интернет не закъсня с компрометиращи кадри, когато тя е била на 11-12 години. Измъкнатите сякаш изпод на Луцифер наметалото фотоси, показват как провокативно е седнала в скута на връстник.

СУЗАНИТТА ОТ МАЛКА ОБИЧА ДА СИ ИГРАЕ НА ПРЕСКОЧИ КОБИЛА

Аз не виждам нищо лошо! Все пак преди години, леличките в детската градина извикаха майка ми на среща за подобен род близост. Причината бе, че бях натикал мозайка в путката на Гинка. Слава богу всичко беше наред. Та ние просто си играехме, бе, хора? ЛОЛ

ГЛЕДНА ТОЧКА

Аз лично толкова ненавиждах песента, че в един момент започнах да я харесвам. Разбраха дори съседите. Съквартиранта ми замина внезапно за морето и аз си останах сам с набримчените тонколони пеейки си “Обладана ли ти се струвам? Да от Луцифер и Буда!”

Да… аз крещях тази песен като ученичка на клада без капка срам. Дали чалгата за деца не ме застигна и мен? Дали неграмотността, пошлостта и всички други негативи, които ни заливат не ме увлече? Нямам идея , вие кажете.

Едно е сигурно: НИЕ СИ СЪЗДАДОХМЕ СУЗАНИТТА, И СЕГА ЩЕ СИ Я СЛУШАМЕ И ГЛЕДАМЕ. НЕ СЕ СЪРДЕТЕ НА НИКОЙ. ЛЕЛЛЕ ОТКЧМ, ТОЛКОВА МИЙ ЯКУУУУКоментари (2)

HAHA O M G HAHAHAHAHAHAH
29.08.2017 18:25 / Отговор
Красена мозайка в путкаттаааааахах
30.08.2017 08:15 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза