Меню

Избрани новини

Пикантерии

Сузанита скъсала химена още на 12 (видео)

Освен, че направила сефтето в пети клас, лолитката била едновременно с двама батковци

14-годишната Сузанита Мурадова скандализира България само преди месец с видеото към песента си "Обладана от Луцифер и Буда". В клипа щерката на незрящия певец е повече от предизвикателна - с оскъдно облекло тя си търка тялото в няколко голи мъже, а след това извършва еротични движения, клатейки задните си части и смучейки средния си пръст.

За пуританите обаче, Сузанита е подготвила поредния си звучен шамар със сексуалната си биография, която, оказва се, е богата, макар блондинката да е едва в 7ми клас.

Още преди две години Сузи си легнала за първи път с момче, а първото ѝ гадже бил 17 годишeн батко от квартала.

Батковците на Сузанита

В едно от интервютата си наследницата на Орхан Мурад споделя, че само докато е била 12-годишна тя е имала 4 гаджета, а от тогава до сега общата бройка е набъбнала до 9.

Изцепките на хубавицата не свършват до тук, тъй като чистосърдечно си признава, че е била едновременно и с двама батковци, без да уточнява какво точно е правила.

Откакто стана популярна, невръстната певица е постоянно по морските ни курорти, където е истинска атракция за тийнеджърите и любителите на нощния живот, пише ежедневник.Коментари (2)

Таня В кои момент Агенция за Закрила на Детето ще се самосезира?! Тия хора там интернет нямат ли ?!
22.08.2017 17:10 / Отговор
Даниел Търся момичета за реялна компания предлагам финансово възнаграждение от 312000 евро на вечер търси ме в Ценово област Русе на ул цар Калоян 1
18.11.2019 13:46 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза