Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Гери-Никол пръска рекорди, дупари и чалга барабани (видео)

Напрао ги убивам! Пръскам! Чашите високо горе да се чува дзън, дзън!

Това твърди дивата на българската поп, R&B и фолк сцена Гери-Никол.

Тя счупи главите с хитовата си тупалка “Направо ги убивам” с феноменалните за България от Лом до Берковица 12,043,507 гледания.

Макар цифрите да превъртяха youtube брояча с гледания от Индия, Китай и Филипините, това не спира варненския славей от фикс идеята да завладее Балканите. Според интернет източници тя подготвя дуети с Галена, Галин – мъжкарят, Фики, ЦИЦА *Българската ТИТА, както и *хетеросекуалната интернет сензацията Емил Конрад. Дали това е така или не, може само да оставим на времето да покаже. Дотогава, ще я следим изкъсо като цифка в нос.

БЯСНА СЪМ!

Гери-Никол, демонстрира пищни форми, които се клатеха под ударите на бесните барабани по време на едно от нейните участия. Отдолу звучеше тежък гюбек на Амет, а поп-старлетката подканяше клиентите на заведението с “АЙДЕ, РЪЦЕТЕ ГОРЕ”, “НАЗДРАВЕ” и всички стандартни викания в чалга дупките.

Тук не се опитвам да внушавам нищо. Който харесва Гери, ще си я харесва.

Може да е ниска, да е дупеста, да ѝ е изгоряла косата, да се мята на кючеци и хора, но въпреки това тя е известна, има пари и си прави каквото иска. Пука ѝ на путката какво се говори за нея. От видеото по-долу може да разберете на кой гюбек се тресе. В случай , че не го разпознавате – използвайте SHAZAM.

Чалга Дива! Гери-Никол друса гюбеци на участие from Slavi on Vimeo.

Песента “Направо ги убивам” е на път да стане ХИТ в държавите: КУРОЛАНДИЯ И АЛИСА В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА. Не завиждайте! Тя е известна, вие не!

Джийсън Брад Люйс / Прочети всичко от автора ТУК!

Гери-НиколКоментари (1)

Iforce Браво Гери.Вече проби в пеенето с яката дупара, се може да се пробваш и в мъжките сапунки с яката дупара, ще има яко помпане само в яката дупара :D
12.02.2020 12:10 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати