Меню

Избрани новини

Риалити

Гентиана Халити помете Каканашева в мрежата

Снимка: Фейсбук/Нова

"Лалугер", "Умивалник", реди моделката по адрес на Мис Шивачка

Паметното участие на Миглена Каканашева в тазгодишния сезон на ВИП Брадър не оставя равнодушен никой. Както на територията на Къщата, така и извън нея, Мис Дизайнерка продължава да провокира купища коментари и повдигания на вежди.

Дали ще сваля перуките си с рев, дали ще истерясва задето Биг Брадър дръзва да се обръща към височайшата ѝ персона по име, дали ще нарича Мария "компаньонка" или просто ще пълзи по нервите на Съквартирантите си, Каканашиян винаги успява да се настани удобно в центъра на събитията.

Мрежата ври и кипи от изблици, а в полезрението на репортер на LifeOnline.BG попаднаха серия от постове във Фейсбук на моделката Гентиана Халити, която тотално громи популярната шивачка с брутални коментари.

Миглена Каканашева

Гентиана Халити храни обилно Каканашева във Фейсбук

"Куче убито" и "Умивалник" са част от любезностите, които Халити запраща по Мис Шивачка

"Ей,толкова да ме дразни това куче убито! Незнам защо,поражда агресия в мен.С кеф бих я изсипала!!!!!", гласи точен цитат от стената на Гентиана Хаити.

"Да ме пуснат мене, да й отидат фасетите! Алергия ме хваща от този умивалник!", продължава да нарежда по адрес на Куку Шанел от Раковски моделката. Към моментът не е ясно дали двете делят нещо или просто Халити се забавлява да сипва на Меги, но със сигурност можем да потвърдим, че хапливите коментари се радват на доста широка аудитория...

МегзКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза