Меню

Избрани новини

Риалити

Цуни за спалното бельо на Каканашева: 50 нюанса жълто!

Снимка: Нова

Дизайнерката спи с една и съща завивка 6 седмици

Странните фетиши на родната Каканашиян нямат край, видяха зрителите на Нова покрай участието на Куку Шанел от Раковски в тазгодишния сезон на ВИП Брадър.

Дали ще консервира насекоми или ще изпада в нечувани истерии. когато ѝ споменат името вместо творческия псевдоним, Миглена Каканашева е тук за да ни изненадва с несекващия си поток от странности.

Миглена Каканашева

Каканашева ридае в жълтото си юрганче, а до главата ѝ ухаят чифт чорапки...

Поредната бомба по адрес на Мис Шивачка хвърли изгоненият от Къщата плевенски мачо Цветелин Маринов - Цуни по време на гостуването си в "На Кафе" с Гала. Наблюдателната водеща е обърнала внимание, че от началото на формата до сега, Меги не сменя спалното си бельо. Тя се завива и спи с жълтото шалте на спалнята си, без да го чаршафосва и май без да го пере, на което Цуни отвърна положително.

"Да си мирише на нея", подсмихна се плейбоят под мустак. А ние само можем да си представим тези 50 нюанса жълто, попили толкова пот, сополи и сълзи за месец и половина... 

Цуни на гости при Гала

За всеобщо разочарование, Цуни така и не показа "офърганата" снимка на Каканашева, с която се похвали, че разполага в телефона си. "Офъргана е с боя", смигна земевладелецът от Тръстеник и остави темата отворена. 

В мутренските среди, с латекс се заливат непослушните любовници на баровците, може би именно за това говори Цуни, който поясни, че получил снимката от приятел, като застраховка срещу злия нрав на Кака Нашева.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза