Меню

Избрани новини

Пикантерии

Диамантен пръстен разтвори краката на Алекс Богданска (видео)

Сексът преди сватбата във Вип Брадър е факт

Всички съквартиранти са ангажирани да организират сватбата, младоженците не дочакаха първата брачна нощ.

Както предвидихме от LifeOnline.bg сексът в Къщата на Вип Брадър не е мираж. Любовния сезон на шоуто най-накрая влезе в романтично лустро на фона на порредните скандали.

Годеж, сватба и секс разнообразиха атмосферата между панаирите в новиханското имение. В центъра на обективите са единствените необвързани вътре Лудия репортер Даниел Петканов и моделката Александра Богданска.

След огромните скандали помежду им, любовта между двамата отново пламна в Къщата.

Петканов на коляно с пръстен в ръка

В седмичната си мисия съквартирантите трябваше да подготвят сватбата на Петканов и Богданска. За да бъде напълно реална тя, Големият брат връчи скъп пръстен с диаманти на Лудия репортер, а отговорът на красивата благоевградчанка не закъсня - "да"!

След скока в басейна Алекс и Дани се усамотяват в банята

Гани и Златков ще кумуват и се заеха да организират моминско и ергенско парти, Храновва и Васева ще подготвят менюто, като Сашка основно ще дегустира. Шеф Петров и Ваня Щерева ще правят тортата, а Мегс и Касабие трябва да измислят празничните одежди на младоженците.

Пръстен с 20 диаманта и танзанит за бъдещата булка

Всичко това разбира се поръсено с обилна доза скандали, препирни и  спорове, с дантела или тоалетна хартия да е роклята на Алекс.

Секс под душа, Петканов освободи напрежението

Сашка Васева и Александра Богданска

Секунди по-късно Дани хвърли в басейна бившата си настояща любима, а веднага след като излязоха, двамата се озоваха в банята на Къщата. Естествено камерите на Големия брат не пропуснаха момента, в който влюбената двойка стигна до края - сексът във "ВИП Брадър" не е мираж.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати