Меню

Разцъкай

Първи кадри от сватбата на Волен Сидеров и Деница Гаджева (галерия)


Кумове са бизнесменът Димитър Савов и съпругата му Деница

Волен Сидеров и половинката му Деница Гаджева се врекоха във вечна вярност пред Господ на  церемония в столичния храм "Св. св. Кирил и Методий". Депутатът и половинката му пристигнаха в ретро автомобил. Гаджева е облечена в дълга дантелена бяла рокля, а шаферките й са заложили на сини тоалети. 

След като излязоха от колата, веднага към тях се присъедини синът им Волен-младши.
Църковната церемония започна с близо 30 минути закъснение. Кумове на младото семейство са бизнесменът Димитър Савов и съпругата му Деница, които са близки приятели на лидера на „Атака”. Савов е и кръстник на малкия Волен Сидеров. Бизнесменът и Сидеров се познават от 27 години.

Сред поканените на церемонията е и премиерът Бойко Борисов, всички министри от кабинета, лидерите на парламентарните групи, депутати и журналисти.

В двора на столичния храм "Св. св. Кирил и Методий" е пълно със сватбари. Сред тях са проф. Станислав Станилов, Румен Ваташки и Десислав Чуковов, Кристина Патрашкова, министърът на туризма Николина Ангелкова, националният координатор на "Атака" и бивш секретар на МВР Светлозар Лазаров, пише БЛИЦ.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати