Меню

Избрани новини

Пикантерии

Тони Стораро „праскал“ травестит на младини

Тони Стораро и Азис

Оправдал се с изпития алкохол

Изпълнителят на песента „Кой баща те е направил?“, спокойно може да се похвали със всякакви експерименти в леглото, включително с травестит.

Историята, която сега излезе наяве е от преди десетина година и се разиграла в Разград, където по време на свое участие нашумелия тогава певец бил напористо ухажван от апетитна блондинка. Двамата успели да стигнат и до леглото, но на сутринта певецът бил шашардисан от анатомията на партньорката си в креватните упражнения.

На пияна глава, уж без да иска, той се оказал заедно със засукан травестит, който буквално му стопил лагерите от секс. Случката се разиграла след участие на Тони Стораро в разградска кръчма.

По време на цялата нощ знойната бамбина му се слагала и така накрая двамата се запознали. Пеперудката била понаправена, но не чак толкова, че да не проличи, че е родена като момче.

Фики Стораро

Въпреки, че имала големи силиконови гърди, дълга руса коса, поддържана кожа, секси крака, перфектен грим и оскъдни дрехи, адамовата ябълка, мутиралият глас и големият номер на обувките са достатъчен показател за да се досетиш, че насреща си имаш лице от третия пол.

Порядъчно почерпеният след участието си, Тони замъкнал секси парчето в хотелската си стаята и разтягал пружините на матрака цяла нощ. Тунчер Фикрет Али, както е паспортното име на музиканта, споделил пред приятели, че сексът бил невероятен, тъй като мадамата му приложила майсторски мурафети, за които само бил чувал. Играта помежду им продължила няколко часа и гроги от умора двамата склопили очи в дълбок сън, пише Слава.бг.

Дали Тони се е запитал на сутринта - Кой баща те е направил?!

За семейството на Тони не е тайна, че през годините изпълнителят редовно изневерява на жена си Валя. В случаите, когато благоверната му научавала, етническият турчин винаги се оправдавал с консумираните количества алкохол и любовта на феновете.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза