Меню

Избрани новини

Клюкарник

Алисия издаде песен в Пайнер! Готви се трансфер?

Алисия
Снимка: YouTube

Продуцентите и от Ара Мюзик нямат нищо общо с новото парче

Истинска междулейбълска революция в бранша прави Алисия с последните си проекти, видя репортер на LifeOnlibe.Bg.

Най-добре котираната изпълнителка в редиците на Ара Мюзик за последните 15 години, успешно успява да пробие със свой продукт за втори път на силно вражеска територия - в чалга гиганта Пайнер.

Новото парче на Алисия се казва "За последно" и е вторият ѝ официален дует с изпълнителя на Пайнер Илиян.

Песента е продуцирана от димитровградския лейбъл и вече се върти в ефира на ведомствената телевизия Планета на засилена ротация.

Музиката е писана от Боби Павлов, текстът е на Мариета Ангелова, а видеото е режисирано от Люси Иларионов

 

На този етап, дългогодишните продуценти на фолк дивата от Ара Мюзик нямат нищо общо с проекта и като всеки продукт на Пайнер, видеото няма да бъде излъчвано по тяхната телевизия Фен ТВ, където ударно се въртят всички други хитове на певицата.

Така Алисия става едва третият изпълнител в бранша след Азис и Тони Стораро, който успява да издигне името си над политиката на чалга лейбълите в условията на силна конкуренция и съумява да пробие и на двата фронта, а нейни парчета се завъртат в ефира и на двете най-големи чалга телевизии.

Припомняме, че в 20-годишната си история двете издателски компании винаги са съществували в условията на тиха студена война, която понякога е избухвала под формата на злостни оплювания из медиите или бойкоти на различни чалга фестивали и мероприятия от страна поне на едните.

 

Горещ дует между враждуващи лейбъли - Алисия и Илиян

Първият действащ изпълнител на Ара, който проби в ефира на Планета бе именно Алисия, която преди 3 години изненадващо записа парче с Константин и в резултат и двата лейбъла застанаха зад него, промотирайки го в ценното ефирно време на телевизионните си канали.

Песента им "Не си ти" в последствие стана един от хитовете на годината и доведе до изненадващата поява на Алисия на сцената на Годишните музикални награди на Планета, което я направи първия изпълнител на Ара с изява в най-голямото събитие на територията на Пайнер. 

Междувременно, в последните няколко години поне на 2 пъти се носиха слухове, че Алисия е преговаряла с инж. Митко Димитров за трансфера ѝ от компанията на Касъмов - Ара Мюзик в работещата на доста по-мащабни обороти Пайнер.

 

Въпреки, че певицата категорично отрече, че има намерения да напуска дългогодишните си издатели, в средите отново се зашушука дали все по-честите появи на Алисия в ефира на Планета ТВ не са именно прелюдия към преминаването ѝ от единия лейбъл в другия. Предстои да разберем.

Що се отнася до Алисия, изпълнителката неведнъж е доказала, че не ѝ е чуждо да излиза извън зоната си на комфорт и определено има куража да се впуска в смели експерименти. 

Точно преди година певицата записа успешен дует с група "Скандау", което я превърна в първата фолкаджийка, пробила в каналите разпространяващи българска поп музикаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати