Меню

Избрани новини

Клюкарник

Семинар! Неграмотната Мегза ще чете лекции в Симитли

Миглена Каканашева - Мегз
Снимка: Фесйбук

Тото, Ваня, Цуни и Златков бушуват в Банско

На интересно културно мероприятие ще стане арена малкото южно градче Симитли.

Според разпространяващо се със скоростта на светлината и хронично осмивано от интернет аудиторията събитие, организирано във Фейсбук, дизайнерката Миглена Каканашева ще "избухва" в читалище "Св. Климент Охридски" на 29-ти ноември.

На заветната дата и на посоченото място Мис Шивачка ще изнесе лекция-беседа на тема "Пътят към успеха".

Предвид, че в рамките на ВИП Брадър Мегзи наду главите на куцо и сакато колко млада, еманципирана, достойна и успешна е самата тя, сме убедени, че самопровъзгласилата се за "българската Ким Кардашиян" кройкаджийка ще беседва на дълго и на широко по най-любимата си тема - самата себе си.

Все пак няма да е зле да си припомни, че пишман бизнесдамата показа слабо владеене на математиката, както и ниска обща култура.

Тото от Скандау

Човекът, който я размаза по рейтинг в риалитито - Тото от "Скандау" се е отбелязал, че ще присъства на събитието, а в мрежата валят хапливи коментари от порядъка на "Ще има ли субтитри" и "Дали ще сваля перуки на живо?".

Как присъстващите ще разбират казаното от Миглена Каканашева, все още не е ясно!

Други умения на каканижещата, с които присъстващите може би ще се запознаят са инатенето като магаре на мост, създаването на колекция от умрели мухи и превръщането катерица в бална рокля.

Мъжко момиче: Ваня Щерева в компанията на лошите момчета - Тото, Цуни, Дани Златков и Лъчо от Скандау
Динко Вълев и Миглена Каканашева

Междувременно, групата на "сродните глави" от ВИП сезона се събра на мощно парти в същия район и вилня на територията на Банско.

На снимки в социалната мрежа засичаме Ваня Щерева в мъжката компания на верните си бойни другарчета Тото, Цуни, Дани Златков и другата половинка от Скандау - Лъчо, всички в комплект и във видимо добро настроение.

На партито по обективни причини няма и следа от Каканашева. Вероятно е заета с репетиции...

Сашка Васева също я няма на хоризонта, въпреки че Дупница не е фатално далече нито от Банско, нито от Симитли, но пък тя е тук с новата си версия на "Левовете в марки".

Старата песен на нов глас. За n-ти път.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза