Меню

Избрани новини

Риалити

Хомоеротика! Тото и Дани Златков в страстна целувка! (видео)

Мъжки ласки в джакузито между мачовците в Къщата

Да си признаем честно, вече все повече започваме да се чудим на кой бряг се разхожда Големият брат.

След като преди няколко сезона видяхме абсурдната ситуация, в която накара Милко Калайджиев и Ицо Хазарта да се целуват страстно в рамките на мисия, тази година сценката с повишена концентрация на мъжки ласки се повтори при идентични обстоятелства.

Мачовците в Къщата - синеокото лъвче от група Скандау - Тото и напращялата кавър версия на Роналдо - Дани Златков бяха заставени да си разменят нежности в името на мирът и благоденствието на звездното им местообиталище в Нови хан.

 

Сладострастник: Тото гледа с пламтящ поглед събличащия се пред него Дани Златков
Даниел Златков и Тото в любовна гей афера

Сценката, която сервира мощна доза хомоеротика в праймтайма, бе част от седмична мисия във ВИП Брадър "Малката Джулка", в която Съквартирантите трябваше да разиграят епичен индийски сериал, майсторски списан от сценаристите Ваня Щерева и Любен Дилов-Син.

Държим да подчертаем, че Тото и Златков се справиха повече от блестящо с хомо изпълнението си. Двамата или са безобразно добри актьори, или наистина видяхме пламък, тръпка и вълнение в очите им моменти преди да се награбят. 

 

Дива страст! Тото и Дани Златков се целуват сладострастно в джакузито

Тук видяхме и епичното отмъщение на Ваня Щерева към Шеф Петров, който цял сезон праща половината си Съквартиранти да мрат с по 2 котки и бутилка между краката.

Припомняме, че свадливият готвач лично засегна писателката с грозни думи за творческите ѝ способности, определяйки романите ѝ като "тъпи", без дори да ги е чел.

В рамките на тази мисия, Щерева не само принуди Шеф Петров да режисира и разиграва собствените ѝ сценарии, но и беше вмъкнала разгромяваща от смях сцена, в която готвачът разхожда из Къщата кофа с малки котенца. 

 

Друг безспорен гвоздей на програмата в изключително веселата мисия бе Сашка Васева, дегизирана като Големият Бял Слон, с наредени купички храна около нея. 

Джулиана Гани и Маргарита Хранова също блеснаха, изигравайки чудесно ролите си, съответно на незадоволена снаха и амбициозна свекърва. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати