Меню

Избрани новини

Пикантерии

Горещи признания! БГ Роналдо ходи без бельо, Джугани пък не отказва секс (видео)

Снимка: НОВА / Вип Брадър

Дали не излъга, че никога не е получавал предложение за секс от мъж

Самообявилият се за български Роналдо Даниел Златков обичал да ходи без бельо. Това разкри самият той в провокативно интервю за влога на Дани Петканов от имението на Вип Брадър в Нови хан.

Помолен да довърши изречението „Никога не съм…“, ритнитопковеца се замисли, но след изброени няколко предположения от Лудия репортер, той съмнително се спря на „Никога не съм целувал друго момче“, и като чели поизлъга, даже неловко се презастрахова, че дори не е получавал подобни предложения, което беше прието с недоверие от Джулиана Гани.

Благоевградчанинът без притеснение разказа, че обича да ходи без бельо, като това не му създавало никакви неудобства, дори напротив. Даниел Златков като типичен представител на своя спорт потвърди, че обича да танцува по масите на бурни купони. Освен това често бягал от училище и не съжалява за това.

От отговорите му стана ясно още, че той никога: Не изневерява, не лъже за размера мъжеството си, но отказа да конкретизира в сантиметри, и призна, че не е давал подкуп на катаджия, отговори, които придава притеснителен ангелски ореол на Златков, който преди време беше споделил, че обича да флиртува с други момичета освен жена си. Той обаче призна, че има дами, които са му отказвали секс.

На предизвикателен въпрос бе принудена да отговори и Джулиана Гани. Пред микрофона на Лудия репортер тя призна, че никога не е отказвала секс. „Ами човещинка е”, изповяда се силиконката, която сподели, че като малка била истински зубър и никога не е бягала от час.

Днес обаче е коренно различна, но въпреки всичко не изневерява. "Мен обаче вкъщи не можеш да ме вържеш и със синджир”, призна Гани. Двете с Алекс Богданска се обединиха около тезата, че ходенето без бельо е много удобно.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати