Меню

Избрани новини

Клюкарник

ВИП Скандал! Миглена Ангелова зашлеви телевизионен шамар на Антон Стефанов в ефир (видео)

Тони Стефанов намери най-големия си враг в лицето на Миглена Ангелова

Доскоро „сгодените“ Миглена Ангелова и Антон Стефанов се събраха в студиото на „На кафе” за да изяснят отношенията по между си и писанията си по адрес един други му. Повод за неразбирателството между двамата е статията „За ВИП Брадър, Миглена Ангелова и лицемерието” в списанието, което ръководи журналистът.

Ангелова изрази недоволството си със солиден пост във Фейсбук, а при Гала обясни какво я е подразнило.

Поставянето на името й до думата лицемерие в заглавието е първата обида, която Тони нанася на облечената в червено победителка от „Вип Брадър 2016“.

Гала събра двамата в студиото си и им отдели 32 минути, в които двамата не спряха да спорят и обвиняват взаимно. Стефанов обясни, че използвайки думата „лицемерие“ не е имал предвид Миглена, а това че самият той е бил искрен в къщата и не лицемерничел.

Миглена обаче се почувствала обединена от написаното и отговори с гневен пост във Фейсбук:

„И така, Тони, аз не съм нито неблагодарна, нито нелоялна, нито обичам да храня празни надежди. Не се надявам, че ще признаеш дори пред себе си, че беше слаб, че беше неподготвен за един формат, който коментираш от години, че представа нямаш какво е приятелство и по какви критерии хората подбират приятелите си, че всеки път, когато шефчето (Биг Брадър) те насмотаеше, ти мрънкаше като пале. И не наричай това повишена емоционалност. Грешно е”, пише в част от дългото обвинение.

Антон Стефанов
В „На Кафе“ Миглена заяви, че Антон си е правил реклама на неин гръб с измисления годеж и я е подвел. Тя е категорична, че не познава в дълбочина журналиста, нито неговото семейство. Двамата не спряха да се карат колко пъти са ходили по партита заедно и се прекъсваха непрестанно. Стефанов пък не пропусна да благодари за съветите на Меги преди влизането си в най-известната къща и обясни, че той е чувствителен човек.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати