Меню

Избрани новини

Риалити

Яде ли бой Шеф Петров от Дани и Тото и докога Меги ще бъде Фантом?

Каканашева получава шанс за възвръщане ВИП статуса си Отговорите на тези въпроси идват тази вечер в дейли епизода от 21:00 по NOVA

Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA ще проследим извънредната ситуация, която Тото, Дани Златков и Шеф Петров създадоха в Къщата по време на живото предаване снощи.

Виповете на възраст под 35 години ще влязат в ролята на чавдарчета и ще отговарят на въпроси от учебниците за четвърти клас, а Меги ще получи шанс отново да се превърне в пълноправен участник в шоуто и да зареже нечестата си участ на Фантома на Къщата.

В края на живото предаване снощи станахме свидетели на извънредна ситуация в звездното имение. Напрежението между Тото, Дани Златков и Шеф Петров ескалира, а тази вечер ще проследим от какво беше породена тази игра на нерви и до къде стигнаха участниците в нея.

Остри реплики, твърдения за физическо посегателство и моментална намеса на Big Brother ще завладеят Къщата, а дали физическата разправа наистина е факт, или обвиненията са породени в момент на силен афект, предстои да разберем.

В дейли епизода на VIP Brother довечера ще видим как всички Випове на възраст под 35 години ще се превърнат в чавдарчета и ще се върнат в класната стая. Те ще трябва да отговарят на въпроси от учебниците до четвърти клас, а в тази надпревара зрителите ще станат свидетели на неподозирани изненади.

Фантом Каканашева получава шанс да върне статута си на ВИП съквартирант

В рамките на мисията, Big Brother ще даде шанс на Мегз да се върне в играта като пълноправен участник, но това ще остане тайна за останалите чавдарчета. Фантомът на Къщата ще трябва да даде повече верни отговори от съучениците си, а дали пишман шивачката ще покаже необходимите знания, или ще остане със статут Фантом, ще разберем съвсем скоро.

Снощи зрителите на NOVA решиха Алфредо Торес да се раздели с най-известната Къща само на крачка от финалната права на шоуто. Усмихнатият кубинец беше посрещнат на сцената от своите деца и не успя да сдържи сълзите си. Какво сподели Алфредо за приключението, наречено VIP Brother, само няколко часа след като го напусна, можете да видите ТУК.

Алофредо Торес с децата си при елиминацията от Вип Брадър 2017Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати