Меню

Избрани новини

Риалити

Мариела Нордел: Мегъз да рекламира усмирителни ризи! (видео)

Огнената кулинарка нахрани обилно Каканашева

Всички са вдигнали ръце от безкрайните драми на Мис Шивачка - Миглена Каканашева във ВИП Брадър. Острието на МастърШеф - Мариела Нордел сипа обилна порция "за душата" на кройкаджийката във Фейсбук, видя репортер на LifeOnline.Bg.

"Казват, че нямало лоша реклама, но след нескопосно изиграни истерични припадъци, постоянни хленчения, скоротечни крясъци, словестна диария и селски капризи, Мегъз може да рекламира само и единствено усмирителни ризи!", пише Нордел, намеквайки че е време в модната линия на Куку Шанел от Раковски да влязат нови аксесоари с дълъг ръкав. Ще се харчат добре целогодишно, пък и идва зима, вероятно и ще топлят. 

 

Мариела Нордел попилява Миглена Каканашева във Фейсбук

"Брадъра трябва да е горд, че открива уникати - всяка една лаборатория към Карлуково би се радвала да притежава екземпляра Мегъз", продължава да храни Каканашева словоустата кулинарка. Напомняме че именно пиперливият език и свежото чувство за хумор направиха Мариела Нордел безспорно най-популярният участник, появявал се в ефира на готварското шоу. Освен пишман дизайнерката, под прицела ѝ често попада и скандалджията Шеф Петров, към който къдрокосата дама определено не питае меки чувства. 

Миглена Каканашева

Миглена Каканашева в обичайната си поза "умиращ лебед"Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза