Меню

Избрани новини

Клюкарник

Ваня Щерева разкри фалшивата „паник атака“ на Меги снощи (видео)

Ден по-рано изгонената от зрителите варненка разказала подробно за своите пристъпи на шивачката

Лудото Ленче, както вече наричат в мрежата Миглена Каканашева, отново реши да заграби вниманието на телезрителя и светските издания с поредната доза зле разиграно театро.

Инсценирания припадък в началото на живото предаване на „Вип Брадър“ обаче бе толкова зле скалъпен, че почти никой не се върза на съшитата с бели конци постановка с пристъпа на „модната диктаторка“.

Днес напусналата Къщата Ваня Щерева разкри пред Гала, че предишната вечер е разказала на Катеричката на Биг Брадър (както нарече Евгени Минчев Миглена), как преди време е получила паник атака.

Тя описала подробно какво се случва с тялото и психиката ти в подобна ситуация ден преди инсценировката на Миглена, която от своя страна потвърдила, че никога не е имала подобни пристъпи.

„Когато снощи се случи това, осъзнах, че аз я научих как да го направи, и тя го използва за да привлече вниманието към себе си отново.“, призна Щерева.

Коментаторката в студиото Жени Калканджиева пък отдаде хистеричния пристъп на невъзможността моделиерката да се види булка като Богданска.

Друго доказателство за това, че цялото поведение на Кака Нашева е чиста измама и цели единствено по-високи продажби, дойде от зрителка, която обвини пишман шивачката в печалбарство и преструвка.

Според нея припадъкът на Мис Златна игла от праймтайма вчера вечер, който за малко да измести фокуса на вниманието от сватбата на Дани и Алекс, е планиран.

Тя сподели съмнението си на страницата на предаването „На кафе”:

Преди да ожалите Мегс, вижте за какво беше този театър. Явно със знанието на майка си и екипа който поддържа страницата й, са се уговорили предварително или просто си знаят номерата, защото няма НОРМАЛНА МАЙКА, която вместо да се притесни в такъв момент, ще снима как детето й стада, не може да седи, а лежи безпомощно с изкривеното лице и ще използва веднага тези снимки, за да рекламира и пусне за продажба черната рокля с която беше Миглена. Много НАГЛО и пошло е, да лъжеш хората, да те съжаляват и съчувстват, за да реализираш по-голяма печалба”, пише зрителката със странното име Марей Монсит. 

По време на припадъка на Миглена, нейната майка сподели снимка на роклята с която е облечена дъщеря й, и я обяви за продажба...

Самата Гала пък разкри, че и днес пред Къщата на Големия брат е имало линейка, но не е ясно, дали тя е била пак за дизайнерката. Вчера трикотажната императорка се бе затворила в тоалетната и хлипайки през сълзи се оплака, че не може да диша и помоли някой да й помогне. Тото изнесе Куку Шанел от Раковски от тоалетната на ръце до изповедалнята.

От истеричния рев на Миглена обаче така и не се разбра какво й е и лекар я прегледа спешно. Оказа се, че тя няма нужда от медицинска помощ. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза