Меню

Избрани новини

Пикантерии

Семейна драма! Синът на Дани Златков гони баща си от дома им

7 - годишният Марио разби сърцето на българския Роналдо

Семейна драма тормози футболиста във "ВИП Брадър" Даниел Златков. Българският Роналдо понесъл тежък удар от 7-годишния си син Марио. Детето заявило в очите на баща си, че след края на риалити формата, не го иска да се прибира у дома, пише ПИК.бг.

На съквартирантите в Къщата е позволени веднъж седмично да се виждат с децата си. На последната среща Марио се изцепил, че с майка му знаят какво е правил преди да влезе в шоуто и затова трябвало да си търси нов дом.

Думите на детето са шокирали Златков. Футболистът помолил Антон Стефанов да се обади на жена му, щом излезе от Къщата и да й каже, че не й е изневерявал. Даниел твърдял, че става въпрос за недоразумение, което в момента не можел да изясни на половинката си заради участието в шоуто.

Точно преди влизането му в предаването приятелка на съпругата му го срещнала в компанията на негова роднина и нейна приятелка. Аверката на жена му побързала да го обвини, че си има любовница.

Антон Стефанов разкри, че съпругата на Златков му е бясна и дори обмисля да му поиска развод след като излезе от къщата. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза