Меню

Избрани новини

Клюкарник

Като истинска Шехерезада, мъжът на Енджи омагьосал богат шейх

Снимка: Инстаграм

Знатният ориенталец издържал семейството благодарение на красивия Рабих

Високият стандарт на живот на Енджи Касабие не бил плод на усърдната й работа като диетолог, а на богат шейх, съобщава HotArena. 

Богаташът обаче нямал интерес към екзотичната красавица подвизаваща се във ВИП Брадър, а към нейния горещ съпруг. Рабих оглавява класациите за най-красиви мъже от Близкия изток и е носител на титлата Мистър Ливан 2014. 

Красавецът попаднал в полезрението на шейха, когато двамата се засекли на светско събитие. Още тогава богаташът извикал Енджи и Рабих и споделил пред двамата, че е възхитен от красотата на манекена. Ченето на диетоложката паднало до земята, но решила да приеме думите му като майтап.

Впоследствие обаче съпругът й споделил, че шейхът буквално го преследвал по петите и го затрупвал с десетки съобщения дори през нощта. Тогава диетоложката посъветвала любимия си да се срещнат насаме с ухажора и да си изяснят недоразуменията.

На въпросното рандеву шейхът разкрил чувствата си, като помолил Рабих за дискретност, тъй като никой в Ливан не знаел за неговия афинитет към мъжкия пол. В знак на благодарност шейхът му подарил Ролекс на стойност 30 000 евро. Само за месец, благодарение на хубостта на мъжа си Енджи се сдобила с поръчков автомобил Рейндж Роувър, който пристигнал директно от изложение на последни модели и заради екстрите струвал 300 000 евро.

Финансовата инжекция дошла като инжекция за закъсалата лекарка, която претърпя няколко фалита в последно време, пише„Ретро“.

Явно срещу определена цена Енджи нямала нищо против да дели съпруга си, пък било то и с мъж. Нали това е задължението на мъжа – да издържа семейството.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати