Меню

Избрани новини

Риалити

Турбофолк! Съквартирантите пяха с Лепа Брена! (видео)

Изпълнението на годината! Много ще се смеете!

Ако казват че смехът е здраве, то миналата вечер така се смяхме с ВИП Брадър, че си взехме дозата здраве за поне месец напред.

Дори по някое време се притеснихме с истеричните си смехове да не събудим бебето на Наско Месечков. Че ако реши да го приспива и извие глас по нощите, ще слязат вълците от гората...

Но да се върнем на Брадъра и да поздравим екипа за един от най-веселите и забавни епизоди изобщо в историята на цялото предаване. 

 

Лепа Брена озари къщата с присъствието си на истинска балканска легенда

Както LifeOnline.Bg вече Ви уведоми, големият задграничен гост-изненада на тазгодишния сезон във ВИП-а е легендарната сръбска турбо фолк певица Лепа Брена.

Кралицата на балканската музика влезе в Нови хан със специална задача, а именно - да журира конкурс за най-добро аудио-визуално изпълнение на хита си "Ти Си Мой Грех" в Къщата.

Съквартирантите видимо се оживиха при съобщаването на задачата, а смеховете започнаха още с коментара на Тото "Бех Сашка Васева, сега ше бъда и Лепа Брена"...

 

Джулиана Гани

Лепа Брена и Съквартирантите във ВИП Брадър 2017 си правят снимка за спомен след внушителния пърформънс

За да влезе в образ, всеки един от Съквартирантите трябваше не просто да научи и изпее легендарния хит на юго легендата, но и да пресъздаде визията от типичен епизод от кариерата на Лепа Брена.

Видяхме Брадърите да слагат русите перуки и роклите с леопардовите щампи и се заформи такова бясно драг-шоу, че не бяхме сигурни дали дори и Елза Парини е скачала в толкова дълбоки води.

Сашка Васева бе толкова впечатлена от присъствието на един от идолите си, че за известно време дори не яде от захлас. 

 

Сашка Васева показа истинска емоция и вълнение от близостта с един от идолите си

Самият пърформънс бе сервиран като компилация от най-забавните моменти от изпълненията на всички Съквартиранти и беше толкова смешен, че се сдобихме с плочките на Ася Капчикова по корема от превиване.

В крайна сметка, Лепа Брена обяви за победител нашенската легенда Марги Хранова, която въпреки типичната постановка и специфичната фолк орнаментика, закова "Ти Си Мой Грех" повече от професионално.

На края на конкурса станахме свидетели на историческа сърдечна прегръдка между сръбския турбо фолк и българската естрада в лицето на две от най-големите им звезди през годините. 

 

Топла прегръдка между две легенди, всяка в своята област - Маргарита Хранова и Лепа Брена

И докато цялата Къща се забавляваше, един посърнал свръх амбициозен Фантом гледаше тъжно, низвергнат отстрани.

За наше огромно учудване, наказаната и завряна в миша дупка от Брадъра Миглена Каканашева този път дори и не направи опит да открадне спотлайта от Лепа Брена и да привлече вниманието към себе си с някоя от типичните си истерични сцени и тръшни.

Мис Шивачка в изолация: Каканашева наблюдава тъжно купона отстрани

Миглена КаканашеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза