Меню

Избрани новини

Риалити

Митко Полицая прави Фермата хотел?

Димитър Господинов - Гуспа
Снимка: Фейсбук

Господинов се завърна на бял кон

Две години след като последните клапи на предаването удариха там, доброто ченге от първия сезон на аграрното риалити се завръща обратно във Фермата, видя репортер на LIfeOnline.Bg. Порутеният стопански двор в правешкото село Своде, което първите фермери трябваше да върнат към живота, бе изоставено отново за известен период от време след края на снимките, но Димитър Господинов - Гуспа не го оставя да потъне в забвение и смята отново да го върне към живота. Татуираният полицай се е заловил здраво за работа и е стегнал порутеното здание, намеквайки че смята да го превърне в "хотел с много звезди - звездите под небето". 

Фермата - 1

"Трудно, но успяхме да запазим идентичността, магията и красотата на Фермата от лятото на 2015г.", казва Митко. "Къщата няма 1-2 или 5 звезди, но има цяло небе от такива. Няма басейн, сауна и джакузи, но има реката Малък Искър на 30 метра от портите си. Няма тераса, но има балкан с най-живопистната панорама. Няма дартс, картинг или гурме кухня, но има стрелба с лък, езда, домашно сирене и мляко. Съвсем скоро това приказно място ще отвори вратите си за всеки, който желае да прекара един незабравим уикенд далеч от цивилизацията."

Митко Господинов

Дали ще видим Господинов отново на екран като гост в третия сезон на фермерското риалити, предстои да разберем. Екслузивно разбрахме, че тази година "Фермата" е дръпнала доста на горе откъм рейтинг и в много вечери аграрните драми успяват да ударят в земята дори богатият на скандали ВИП Брадър и търсачката за таланти X Factor.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати