Меню

Избрани новини

Риалити

„Фермата“ – Мощна буря удари участниците

Снимка: Фермата/ bTV

Подгизнали и мокри фермерите спаха един върху друг

Участниците в шоуто „Фермата“ по БТВ бяха ударени от силна буря, която сериозно ги изплаши. Природното бедствие изненада със силата си дори и  мъжете.

"Смело мога да кажа, че не съм имал такава нощ. Все едно гледаш "Воден свят" с Кевин Костнър", описа ситуацията с времето Тома Айляка. 

Стихията се разразила за отрицателно време малко след като фермерите си легнали. В продължение на часове над мястото се изсипвали десетки литри вода. Най-страшни обаче се оказали гръмотевиците.

Тази година предаването посрещна участниците с две скелета на юрти вместо с къща с покрив и първият сблъсък с природата се оказа сериозен.

Въпреки че бяха успели да покрият едната юрта, фермерите не успяха да останат сухи. Покривът им прокапа и се наложи да правят импровизиран окачен таван от найлон и въжета, с които го опънаха. За да се случи това обаче фермерите се качиха един върху друг като по стълба и връзваха въжетата за юртата.

"Действахме като отбор", доволни бяха преживелите екстремното изпитание участници, които си легнаха почти един върху друг, за да намерят сухо място за спане. 

Този сезон на "Фермата" ще бъде "екстремна". И то от самото начало.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати