Меню

Избрани новини

Риалити

Владо Николов победи, но напуска „Фермата“ Ще оставят ли Яни в шоуто?

Снимка: bTV / Фермата

Волейболистът надви в дуела с малко самотния фермер Яни

Владо Николов обяви, че си тръгва от „Фермата“ тази вечер. Минути след като победи в дуел за оцеляване в риалитито, волейболният шампион хвърли бомбата, че предоставя победата на загубилия Яни.

„Имах доста тежка нощ изпълнена с размисли и страсти и се замислих за важните неща в живота. За мен те са моето семейство и волейболният клуб на „Левски“. Аз днес доброволно и като победител ще напусна „Фермата“. Семейството ми има нужда от мен, докато аз се забавлявам. И докато аз съм щастлив тук и сега повече от 20 човека ме чакат в „Левски“, за да продължим с подготовката. Яни е много стойностен човек, разликата между мене и него е, че той е фермер – неговите умения са ценни за фермата, а аз съм спортист. Аз го победих, но той е човекът, който трябва да продължи“, изповяда се Николов.

Победителят подари якето си на „Левски“ на опонента си и го мотивира с думите: „Ти си супер способен и ако си промениш самооценката съвсем малко, ще спечелиш и ще постигнеш тия 1000 кошера, които са ти целта“, каза още волейболистът.

След сълзи, бурни овации и прегръдки Владо Николов си тръгна с думите: „Във „Фермата“ научих, че мога да се оправям във всякакви ситуации. Бях щастлив от първата минута досега, за мен беше невероятно, неповторимо преживяване, за което ви благодаря.“Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати