Меню

Избрани новини

Риалити

„Фермата“ се превърна в любовна сага след тези горещи сцени (снимки и видео)

Снимка: Фермата / бТВ

Любовен триъгълник се заформя в шоуто

Докато сезона на „Вип Брадър“ е рекламиран като любовен, той е пълен за поредна година със скандали. Шоуто „Фермата“, обаче е на път да се превърне в любовна сага. 

Влюбеният футболист Алек стана фермер на седмицата и стана предводач на останалите. Новият лидер, който следва плътно по петите гимнастичката Валерия, се оказа апетитен и за вдовицата Виолета.

Любовното трио Алек, Вили и Валерия

Триото демонстрира приятелски отношения, но горещите сцени между двете руси мадами и футболиста не оставиха нито един фермер с тестостерон, който да не завиди на Алек.

След като раздаде задачите футболистът се излегна между двете хубавици, които събираха тен по бански. И докато се облягаше на задните части на Виолета, професионалният сваляч галеше по дупето и Валерия.

„Легнал съм си на пуканката и съм си хванал другата пуканка. Е т'ва е да си фермер на седмицата!, доволен беше Алек. Малко преди това той прати възлюбената си Валерия да измие чиниите, за което обаче й се извини.

Спортистът отново помоли Владо Николов да му помага със съвети във фермерството, така както капитанът на националите помагаше на фермера – Марина.

Гледай ВИДЕО ТУКЕтикети Фермата, риалити

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати