Меню

Избрани новини

Риалити

„Фермата“ се превърна в любовна сага след тези горещи сцени (снимки и видео)

Снимка: Фермата / бТВ

Любовен триъгълник се заформя в шоуто

Докато сезона на „Вип Брадър“ е рекламиран като любовен, той е пълен за поредна година със скандали. Шоуто „Фермата“, обаче е на път да се превърне в любовна сага. 

Влюбеният футболист Алек стана фермер на седмицата и стана предводач на останалите. Новият лидер, който следва плътно по петите гимнастичката Валерия, се оказа апетитен и за вдовицата Виолета.

Любовното трио Алек, Вили и Валерия

Триото демонстрира приятелски отношения, но горещите сцени между двете руси мадами и футболиста не оставиха нито един фермер с тестостерон, който да не завиди на Алек.

След като раздаде задачите футболистът се излегна между двете хубавици, които събираха тен по бански. И докато се облягаше на задните части на Виолета, професионалният сваляч галеше по дупето и Валерия.

„Легнал съм си на пуканката и съм си хванал другата пуканка. Е т'ва е да си фермер на седмицата!, доволен беше Алек. Малко преди това той прати възлюбената си Валерия да измие чиниите, за което обаче й се извини.

Спортистът отново помоли Владо Николов да му помага със съвети във фермерството, така както капитанът на националите помагаше на фермера – Марина.

Гледай ВИДЕО ТУКЕтикети Фермата, риалити

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати