Меню

Избрани новини

Пикантерии

Марина от „Фермата“ блесна в лесбийско видео (снимки)

Снимка: Фермата / бТВ

Чеченката си дарява женски ласки под душа с друга блондинка

Една от участничките в актуалния сезон на риалити шоуто „Фермата“ се оказа още по-голяма палавница отколкото предполагат всички.

Разкрепостеното поведение на 46-годишната Марина Сучкова от Чечня не е само поза, а част от много по-разкрепостено виждане за живота. Както тя самата описва себе си, особено в леглото.

Агенция Блиц публикува видео, на което се вижда как тя, заедно с друга блондинка нежно се докосват чисто голи под душа. Видеото продължава с горещи ласки между двете без капка свян.

Марина Сучкова в лесбо сцена

От самия клип не става ясно кога точно е сниман, нито къде, към него вървят надписи на немски език и представляват реклами.

Марина Сучкова в лесбо сцена

Марина е на 46 години. Тя е чеченка, която бяга от войната с Русия през 90-те години и остава в България. Тук среща любовта на живота си – художник, за когото се жени, и който по нейните думи, е първият мъж в живота й.

Днес Марина е разведена, а от страстната й любов са останали само безброй пиянски семейни скандали и двама сина, които Марина отгледала сама. И двамата са футболисти. Големият е бившият вратар на „Славия“ и „Левски“ – Стефано Кунчев.

Стефано Кунчев, големият син на Марина

В момента Марина е необвързана и казва, че обожава свободата си. Описва се като сексуално разкрепостена – последният й любовник е бил с 19 години по-млад от нея.

Марина Сучкова в лесбо сценаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати