Меню

Избрани новини

Риалити

Чеченка и Македонка на война във „Фермата“

Снимка: Фермата / btv

Диктаторският подход на Марина не се хареса на Диана

Свиреп интернационален скандал между жени започна снощи в риалити шоуто „Фермата“ по бТВ. Македонката Диана и чеченката Марина вече въобще не крият негативните си чувства една към друга, а останалите фермери се зачудиха какво ли ще последва от предстоящия сблъсък между огнените дами.

 
Македонското девойче се подразни на диктаторските прийоми на Марина, която беше  посочена за Фермер на седмицата от отпадналия на дуела Тома. Тя веднага забрани разговорите на маса и искаше да чува само „дрънкането на лъжичките“.

Диана обаче скочи, че около масата семействата се сплотяват най-добре и това са ненужни забрани. Старшата Фермерка пък не пропусна да си го върне като я събуди и й вдигна скандал за немити чинии.
 
„Марина ми напомня на една обикновена, незадоволена жена с няколко комплекса“, отсече Диана и допълни, че не се страхува от чеченката. „В мен тя вижда конкурент“, обясни македонското девойче.
 
Предстои Марина да посочи и ратаите, от които после ще избира кого да прати на дуел. Дали конфликтът между двете ще изиграе роля?, питат се фермерите. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати