Меню

Избрани новини

Пикантерии

Каролев „лекува“ транссексуални в протестантска църка

Снимка: бтв / Фермата

Даде съвет Дарина да „оправи“ дъщеря си както се справят с наркомани, проститутки и крадци

Дарина от „Фермата“ повдигна завесата около драматичната история с нейната дъщеря, която се е определила за мъж и как семейството й е минало през това изпитание. Докато готвеше вечеря с Валерия и Виолета, юристката разказа за битките, през които е минала, за да подкрепи различното си дете Алекс.

„Имаше хора, които се обърнаха и казаха „луда работа“. И ме съветваха да се обърнем към психиатър“, спомни си Дарина. Въпреки, че е свикнала хората да реагират зле по тънката тема, в предишен епизод на предаването Владимир Каролев я докара до сълзи.

Той й даде съвет да заведе дъщеря си на протестантска църква, където лекували наркомани, проститутки и крадци, както и подобни на нейния случай. „Откакто се помни, Алекс се чувства момче и не може да разбере защо е в това женско тяло. В последните две години в гимназията ми го каза”, откровена беше майката с Валерия и Виолета.

Алекс години наред крила за ориентацията си, за да угоди на семейството си и да не го поставя в неудобно положение. Дарина и до ден днешен обаче не знаела дали Алекс предпочита мъже или жени за свои партньори и дори нямала намерение да пита. „Това не е моя работа“, категорична беше юристката, която на старта на предаването заяви, че влиза, за да търси толерантност към трансджендър хората.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон следите?

Новият тв сезон стартира след броени дни

 

Покажи резултати