Меню

Избрани новини

Риалити

Натравяне във „Фермата“ прати шестима в болница

Снимка: btv

Тази вечер ще стане ясна причината и кои са пострадалите

Шестима от участниците във „Фермата“ бяха закарани в болница по спешност, след като пострадаха от натравяне. Фермерите се почувствали много зле, когато си легнали и някои от тях не могли да спрат да повръщат.

В началото някои помислили, че чуват вик за помощ, стана ясно от епизода на риалитито, когато всички хукнаха да търсят пострадалия около юртата.

„Състоянието им наложи да дойде бърза помощ, а шестима участници бяха откарани за кратко в болница. Причината е хранително натравяне”, обясни водещият Иван в края на предаването.

Все още не е ясно кои са натровените фермери и какво точно ги е пратило в болница, но подозренията падат върху домашното сирене, което жените се заеха да правят през деня от три вида мляко. То беше и основна част от менюто за вечеря преди участниците да се почувстват зле.

„Сиренето е много хубаво, на дупки, швейцарско направо“, хвалеха майсторките, тези които след това завършиха деня в болница. Коя е причината за извънредната ситуация във „Фермата“, в която няма почти никаква храна, ще стане ясно в днешния епизод.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати