Меню

Избрани новини

Риалити

Мишо отпадна след дуела, Каролев също напусна „Фермата“

Иван Гинчев показа силно надмощие побеждавайки в 4 от петте изпитания

Мишо е поредния участник, който си тръгна от шоуто „Фермата“ след дуела за оцеляване вчера. Той падна в четири от петте битки на арената срещу Иван Гинчев и така стана третият отпаднал от селскостопанското риалити на bTV.

Михаил показа надмощие само в четвъртата игра, в която участниците трябваше да висят на ръце, да чупят тухли и да целят бъчва със зеле. Емигрантът Гинчев обаче се оказа по-добър в стрелбата с лък, по-бърз при сковаването на пътека и носенето на пясък докато го целят с домати.

Гинчев победи и в играта с въпроси от българската история. Заедно с Мишо обаче шоуто напуска и Владимир Каролев. Старейшината си тръгва, след като 3 седмици бе ментор на останалите участници. Водещите Иван и Андрей не посочиха конкретна причина за оттеглянето на политика, най-вероятно ангажиментите му в цивилизацията не позволяват толкова дълго отсъствие. Още в началото на предаването бе обявено, че Каролев е със специален статут в предаването.

Макар и конфликтен, Владо накара всички останали играчи да го заобичат и при раздялата им и той, и те бяха с насълзени очи. Никой обаче не страда за Мишо напротив, фермерите пируваха. 

Той бързо се превърна в най-големия дразнител във Фермата и се изпокара с почти всички, пише ХотАрена. Заради унизителното му отношение към жените и напрежението, което създава, фермерът на седмицата Алек го прати на дуел. Той обаче не посмя да призове на арената волейболният шампион Владо Николов, който откровено го нарече „селянин“ заради грубиянското му поведения. Снощи между тях отново хвърчаха искри, след като Мишо нарече шампиона „нула“ и така обясни защо не го е поискал за съперник. „Няма да отговоря на това“, запази хладнокръвие бившият капитан на националите.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати