Меню

Избрани новини

Пикантерии

Марина проговори за работата си в еротични филми

Снимка: бтв / Фермата

Чеченката разказа какво я е принудило да се снима в голите клипчета

Марина, участничката от „Фермата“, за която наскоро стана ясно, че крие срамно минало, проговори относно най-пазената си тайна. Порасналите синове на чеченката не предполагали, че майка им е участвала разголена в клипове за възрастни. Видеото показва как блондинката си разменя ласки с друга жена под душа, а фактите сочат, че фермерката се занимавала с това до преди 2 години.

„Бях самотна майка и парите не ми стигаха доникъде. Социалните ми обърнаха гръб само, защото не съм циганка“, разказва болезнения си опит Марина, от времето когато останала сама след развода. Всички грижи за синовете й – Калоян и вратарят Стефано Кунчев, се стоварили на нейн гръб. Нямала пари за лекарства на малкия, поискала помощи, а социалните я пратили да работи на още едно място.

Марина Сучкова в лесбо сцена

„След развода бях избрала лесно-трудния начин на живот. Става въпрос за предаване за самотни и възрастни хора за австрийска телевизия, което се снима в София. Заведе ме позната, парите бяха добри, а от мен се изискваше максимум да се съблека до бикини, да си покажа тялото, да танцувам с момиче или да взимам душ“, обясни Сучкова.

В продължение на 11 години синовете й не подозирали как майка им е изкарвала парите, с които ги издържала като деца. С припечеленото тя помагала и на родителите си, за да гледат малкия, а футболната надежда Стефано издържала с по 5 лева на ден, докато учел в Пловдив.

Стефано Кунчев, големият син на Марина

„Това е моята премълчана истина, синовете ми може и да не искат да ме погледнат като изляза от тук“, споделя през сълзи Марина. Скандалното видео бе публикувано в мрежата след едномесечната й поява на екрана и момчетата научили от вестниците и интернет какви ги е вършила майка им. Изтерзаната Марина ги помоли да дойдат да я посетят във „Фермата“, но не е ясно дали те ще приемат поканата.

„Исках да бъдете щастливи, трябваше да работя тая работа, простете, ако съм ви наранила много. Това е моето ново начало, исках да се разкрия. Не съм направила нищо, че вътрешно да ме е срам, но хората ще го приемат по различен начин“, завърши трогателната си изповед чеченката с трудна съдба.

Преди да влезе в еротичната индустрия, Марина била системно пребивана от бившия си съпруг, който се напивал всяка вечер. Решила да се разведе след като за пореден път се събудила в болница заради насилието му.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати