Меню

Избрани новини

Пикантерии

Марина проговори за работата си в еротични филми

Снимка: бтв / Фермата

Чеченката разказа какво я е принудило да се снима в голите клипчета

Марина, участничката от „Фермата“, за която наскоро стана ясно, че крие срамно минало, проговори относно най-пазената си тайна. Порасналите синове на чеченката не предполагали, че майка им е участвала разголена в клипове за възрастни. Видеото показва как блондинката си разменя ласки с друга жена под душа, а фактите сочат, че фермерката се занимавала с това до преди 2 години.

„Бях самотна майка и парите не ми стигаха доникъде. Социалните ми обърнаха гръб само, защото не съм циганка“, разказва болезнения си опит Марина, от времето когато останала сама след развода. Всички грижи за синовете й – Калоян и вратарят Стефано Кунчев, се стоварили на нейн гръб. Нямала пари за лекарства на малкия, поискала помощи, а социалните я пратили да работи на още едно място.

Марина Сучкова в лесбо сцена

„След развода бях избрала лесно-трудния начин на живот. Става въпрос за предаване за самотни и възрастни хора за австрийска телевизия, което се снима в София. Заведе ме позната, парите бяха добри, а от мен се изискваше максимум да се съблека до бикини, да си покажа тялото, да танцувам с момиче или да взимам душ“, обясни Сучкова.

В продължение на 11 години синовете й не подозирали как майка им е изкарвала парите, с които ги издържала като деца. С припечеленото тя помагала и на родителите си, за да гледат малкия, а футболната надежда Стефано издържала с по 5 лева на ден, докато учел в Пловдив.

Стефано Кунчев, големият син на Марина

„Това е моята премълчана истина, синовете ми може и да не искат да ме погледнат като изляза от тук“, споделя през сълзи Марина. Скандалното видео бе публикувано в мрежата след едномесечната й поява на екрана и момчетата научили от вестниците и интернет какви ги е вършила майка им. Изтерзаната Марина ги помоли да дойдат да я посетят във „Фермата“, но не е ясно дали те ще приемат поканата.

„Исках да бъдете щастливи, трябваше да работя тая работа, простете, ако съм ви наранила много. Това е моето ново начало, исках да се разкрия. Не съм направила нищо, че вътрешно да ме е срам, но хората ще го приемат по различен начин“, завърши трогателната си изповед чеченката с трудна съдба.

Преди да влезе в еротичната индустрия, Марина била системно пребивана от бившия си съпруг, който се напивал всяка вечер. Решила да се разведе след като за пореден път се събудила в болница заради насилието му.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати