Меню

Избрани новини

Риалити

И Ласкин ще става „фермер“, иска да отслабне в шоуто

„Проектът е много атрактивен. Влизам позитивно настроен и искам да покажа, че може да съществува добро образователно място, каквото е „Фермата”. Така анонсира влизането си в риалити предаването актьорът Иван Ласкин.

Шоуто стартира ден преди в неделя, 10 септември на гърба на „Х Фактор” по Нова телевизия. То ще продължава и през седмицата, когато ще влезе в пряка конкуренция с „ВИП Брадър”, които се води от съпругата на Ласкин Алекс Сърчаджиева, пише ХотНюз.

„Бях олимпийска надежда, но съм мързелив и затова сега приличам на Митьо Пищова в най-добрите му години”, иронизира външния си вид Ласкин, които иска да отслабне в шоуто.

Продуцентът Андрей Арнаудов се закани, че участниците ги очаква много суров сезон, невиждан до сега. Бившият Васко да Гама от село Рупча пък обеща да отговаря за изхранването на останалите фермери, понеже е доказан кулинар.

Досега Ласкин беше звезден коментатор на Вип Брадър, и дори е влизал като гост звезда в Къщата. Явно няма да се появят нови лица в ефира, а зрителите ще гледат добре познатото старо. Той е вторият звезден участник в предаването след като по-рано бе анонсиран Владо Николов.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати