Меню

Избрани новини

Звездите

Щерката на Джако развя космати мишници

Снимка: Instagram

Парис Джаксън се пусна гола

Дъщерята на легендарният Крал на поп музиката Майкъл Джаксън - Парис, отново провокира социалните мрежи, видя репортер на LifeOnline.Bg. Синеоката 19-годишна красавица, която не само, че отскоро е модел, ами има и амбиции в киното, пуска все по-провокативни фотоси напоследък.

Девойката се е спряла на мотото "чувствам се комфортно в тялото си с всичките му недостатъци" и се е щракнала топлес, демонстрирайки бронзов загар, много татуировки и щедра усмивка към камерата.

Всичко хубаво, но ако се загледаме в детайлите, вероятността натюрализмът да ни дойде в повече е голяма.

Парис, гонейки естествеността, леко е попресолила манджата, оставяйки тъмни снопчета четина да стърчат изпод мишниците ѝ. Това вече ни е малко отвъд както добрата хигиена, така и чисто естетически.

 

Лурдес на плаж

Нова мода? Дъщерята на Мадона - Лурдес също си отглежда козина под мишниците.

Друга кралска щерка по музикална линия, тази на Кралицата на попа Мадона - Лурдес, също наскоро беше изловена с шокиращо избуяли косми под мишниците. Говорейки за Мадона, няма как да не отбележим че магнетичната Парис Джаксън все повече ни напомня на певицата в някои по-ранни етапи от кариерата ѝ.

В мрежата дори пълзят слухове, че именно дъщерята на Джако ше изиграе младата Мадона във все още незаснетия, но вече скандален биографичен проект "Blonde Ambition".Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати