Меню

Избрани новини

Звездите

Мадона се премести в Португалия (снимки)

Снимка: Instagram

Певицата вече стяга свой нов дом, където ще живее за да е близо до своя син

Певицата Мадона се премести да живее в Португалия, за да остане близо до осиновения си син Дейвид, който влезе в Спортната Академия на ФК "Бенфика" в Лисабон. Звездата вече купи къща на стойност 7,5 милиона евро близо до португалската столица.

11-годишният Дейвид Банда, когото Мадона осинови в Малави през 2006 г., става ученик в местното спортно училище, след като издържа приемен изпит през пролетта на 2017 г., съобщава Guardian. В допълнение към обучението в академията, той ще учи във френския лицей в Лисабон.

Имението на Мадона

За да пригоди имота за своите нужди звездата провежда реконструкция и ремонт на къщата от XIX век в курортния град Синтра къща, който се очаква да отнеме около шест месеца.

Дейвид Банда е едно от четирите деца от Малави, които Мадона осинови. През февруари 2017 г. тя прие две и четиригодишни момичета сестри от тази страна.

Певицата спечели дело в съда срещу изданието Mail Online, което разкри в свой материал лична информация за тези деца. Присъденото обезщетение Мадона обеща да дари на болница в Малави.

Мадона

 

Dream Big ⚽️♥️⚽️♥️⚽️♥️⚽️♥️⚽️♥️⚽️♥️⚽️♥️⚽️♥️⚽️♥️⚽️♥️⚽️♥️⚽️

Публикация, споделена от Madonna (@madonna) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер STКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати