Меню

Избрани новини

Звездите

Мадона се мести в Лисабон с децата си (снимки)

Кралицата на попа си е подсигурила и португалски любовник

Световноизвестната певица Мадона е придобила наскоро стара къща от XVIII век в португалската столица Лисабон, и планира да се премести от Америка.

За луксозния имот поп иконата въобще не се пазарила и платила 7,5 милиона евро. Миналия месец се говореше, че Мадона ще закупи друго имение - Quinta do Vinagre за 18 милиона, но очевидно, Quinta do Relógio ще бъде много по-лесно "управляемо" по отношение на площите, и е с много по-изгодна цена. Този малък дворец, датиращ от 18-ти век е построен в романтичен нео-арабски архитектурен стил.

РАЗГЛЕДАЙТЕ КЪЩАТА НА МАДОНА ОТВЪТРЕ!

Имението на Мадона

В допълнение към самата къща и елегантния й външен вид, Мадона получава и перфектно местоположение - имението е разположено в сърцето на града и има прекрасна панорамна гледка към мавританския замък и част от световното културно наследство Quinta Da Regaleira.  

За Мадона е важно, че в близост се намира и базата за обучение на местния младежки отбор Benifica. 12-годишният осиновен син на певицата Дейвид мечтае да играе в този отбор и това е още един от мотивите на звездата да се премести.

Красивата стара сграда, построена от "търговецът на роби" Мануел де Фонсека ще бъде подложена на сериозно "преобразяване" преди Мадона и нейният антураж да започне да го използва. 

Старата сграда е известна и с това, че била любовно гнездо за медения месец на португалските кралски особи Г. Карлос де Браганца и Д. Мария Амелия де Орлейас през 1886. Луксозният имот е бил на пазара "няколко години". В документите на агенцията Engel & Volkers, имотът се описва като къща с четири спални, седем бани, 2,21 хектара земя и 2000 кв. м на "обитаема площ".

Втората причина за смяната на местоживеенето на Мадона става неиният личен романс с Кевин Сампайо. 31-годишният модел живее в Лисабон и прави кариера в модната индустрия.

Означава ли това, че кралицата на попа се мести в Португалия за постоянно? Никой не знае със сигурност. Но това, което е ясно, е, че тя посети френският Лицей в Лисабон по време на пътуването си там миналия месец, което доведе до спекулации, че тя може да запише двете си най-малки осиновени в Малави деца, близначките Естър и Стела, докато по-големият им брат Дейвид ще заеме мястото си във футболната академия Бенфика.

Лурдес на плажКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати