Меню

Разцъкай

Викториански замък с 20 филипинки приютява Пугачова и Галкин (снимки+видео)


Цената на целия имот, къщата и обзавеждането се изчислява на 37 милиона евро

Алла Пугачова и Максим Галкин опитват по всякакъв начин да опазят личния си живот. Отдавна двамата се крият в истински замък, в който са имали честта да влизат единици. Наскоро любимката на Русия се реши да отвори вратите на дома си и да покаже лукса, в който се е потопила.

Замъкът на Максим Галкин и Алла Пугачова

Замъкът на Максим Галкин и Алла Пугачова

1. Централен вход към антре с камина, трапезария. 2. 2-ри етаж - зимна градина. 3. изба. 4. подземен гараж. 5. спортен комплекс с плувен басейн. 6. Кухня. 7. тоалетни. 8. обсерватория. 9. 6-ти етаж на кулата - спалня та на Галкин. 10. Асансьор, вита стълба. 11. 4-ти етаж - библиотека. 12. Будоар на Пугачова. 13. подземие, домашно кино. 14. Къща за гости

Всъщност партньорът й Максим Галкин от дете мечтаел да живее в дворец. Дори признава, че е сънувал как трябва да изглежда домът му. Затова, когато видял незабележим хълм в селцето Гряз, решил, че именно на това място трябва да бъде построен приказният му дом.

Днес имотът на Пугачова и Галкин се разполага на парцел от 1 хектар. Замъкът е с площ 3000 кв. метра и е с шест етажа, 20 стаи, от тях - само 5 гостни. Има още асансьор, подземен гараж за четири коли, оранжерия и зимна градина. На територията на имота са издигнати и още две допълнителни къщички за прислугата. Интериорът на замъка е оформен в класически викториански стил, затова и всяка мебел в дома е умишлено състарена.

На първия етаж е разположена огромна зала с голяма дъбова маса, камина и полилеи от муранско стъкло. Подобни полилеи са красили резиденцията на Николай II. В близост до помещението е разположена също така и кухнята, снабдена с най-модерно оборудване.

Според специалисти само нейната цена е около 700 хиляди евро. Спалнята на Максим и Алла е на последния етаж. Тя е решена в италиански стил. Да се стигне до нея, може както с асансьор, така и по стълбище, направено по поръчка за 100 хиляди евро. За Алла, като за истинска примадона, е направена и отделна стая към спалнята, боядисана в червен цвят, където е нейният будоар.

Алла Пугачова

По думите на специалистите, за да се поддържа такъв огромен дом чист, е необходим голям обслужващ персонал – икономки, готвач, градинари, чистач на басейна, охрана. Решението за избора на персонал се паднало на Максим, който предпочел да наеме филипинки, които не говорят руски език, за да не издават тайни от личния живот на звездното семейство. За комфорта на певицата и мъжа й се грижели повече от 30 души, като 20 от тях били ангажирани само с готвенето и почистването на огромния дворец.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар