Меню

Избрани новини

Звездите

Пугачова и Галкин взеха кипърско гражданство

Звездната двойка купила имот за два милиона долара

Руски медии съобщиха, че певицата Алла Пугачова и нейният съпруг Максим Галкин наскоро са станали граждани на Кипър.

Според информацията, звездната двойка е получила гражданство чрез придобиване на къща за 2 милиона долара - именно такава инвестиции включва специалната програма на островната държава. 

Ала Пугачова и внука й Никита

В този случай, медиите се осланят на адвокат Семьон Погасян, който написа в социалните мрежи двусмислен пост, от който е трудно да се направи категоричен извод:

 "Говори се, че вчера Пугачова и Галкин са получи кипърско гражданство като инвеститори."

 

Публикация, споделена от Отдых на Кипре (@cyprusholiday) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

В коментар за "Комсомолская правда" Максим Галкин отговаря прямо, казвайки: "Ако ме снимат в Америка, след това ще напишат, че съм гражданин на САЩ! Това не ме интересува?".

Според програмата действаща в Кипър, инвеститорите могат да получат гражданство чрез закупуване на жилищен имот на стойност от 2 милиона евро. При това не се изисква да живеят постоянно в Кипър.

Кипърският паспорт позволява на притежателя си да пътува без виза в 158 страни, освен това Кипър признава двойното гражданство. Българският и Кипърският паспорт са на 38-мо място в класацията на най-желаните паспорти в света според Nomad Passport Index (NPI). С наш паспорт може да се пътува безвизово в 153 от общо 199 държави в света.

Алла ПугачоваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какви светски новини искате да четете през 2023 година?

 

Покажи резултати