Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Новата „Мис Русия“ получи 3 милиона, кола и стипендия

Мис Русия 2017
Снимка: Спутник

Блондинката Полина Попова е от Свердловска област

Москва бе домакин на 25-тaта церемония на финала на националния конкурс "Мис Русия ". Победителка тази година е 21-годишната Полина Попова от района на Свердловск, според уебсайта на конкурса за красота.

Тя бе наградена с корона от бяло злато, украсена с диаманти и перли на стойност повече от 1 милион долара. Полина прие наградата от ръцете на миналогодишната „Мис Русия“ - Яна Доброволска, предава ТАСС. 

Попова също получи парична награда от 3 милиона рубли (32 800 лева), кола и възможността да представя Русия на "Мис Свят" и "Мис Вселена"

Името на първа подгласничка в конкурса е Ксения Александрова от Москва, втората подгласничка се казва Албина Актямова от Република Башкортостан. Момичетата ще могат да изберат университет в света, в който да учат.

Попова заяви, че ще учи в Русия. Нейно любимо хоби е готвенето. "Обичам да готвя. В моето семейство има мъже - по-голям брат и баща,  и аз готвя с удоволствие за тях ", каза тя пред репортери и допълни, че засега няма планове да харчи своята награда: "Като топмодел печеля добри пари."

Тази година заявки за участие в конкурса не подадоха представителки на кавказките републики на Русия.

Геогри ВълковКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза