Меню

Избрани новини

Звездите

Никаква баба! Как я наричат внуците на Ала Пугачова

Ала Пугачова и внука й Никита

Скоро ще жени големият си внук Никита Пресняков

Внуците на Алла Пугачова никога не я наричат баба. Както каза Кристина Орбакайте, децата й се обръщат към майка й само с  Алла и Алалчка.

Самата Орбакайте също е напълно готова да бъде баба, пише NTV.Ru. "Да, аз отдавна съм готова." - признава тя.

"Само всички да са щастливи" - добавя още тя. В същото време певицата е сигурна, че семейството й никога няма да я нарича: "Баба Кристя".

За внучетата си Пугачова е просто Алла. "При нас някак си не се превърна в семейна традиция да използваме обръщението бабо." - обяснява тя.

Алла Пугачова

Съвсем наскоро голямата певица сгоди големия си внук Никита Пресняков. Той е предложил на приятелката си Альона Краснова и двамата влюбени вече готвят пищна сватба на 27 юли в Москва.

На празника вече са поканени повече от 200 гости, като Альона е решила да се появи с две рокли – класическа булченска и коктейлна.

Родата на Никита се е погрижила да има къде след сватбата да заведе младата си жена. След като той се върна от следването си в САЩ, фамилията му подари апартамент в самия център на Москва на ул. Лубянка, който се оценява на повече от 1 млн. долара.

Освен това след като се пренесе при мъжа си Максим Галкин, Пугачова остави на внука и имението си в селището Малие Бережки.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза