Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Филип Киркоров купи къща за 12 млн. долара (снимки)

Обграденото от вода имение са намира в луксозно московско предградие

Тази година Филип Киркоров навършва 50 години, и за юбилея изпълнителят си направи великолепен подарък, съобщиха руските медии. Подаръкът е просторна къща в елитно московско предградие, където певецът се премести със своите деца и домакинство.

Според информацията новият дом на руската звезда е разположен на полуостров в уникално чисто и тихо място - в Маякинския залив на река Москва. Богаташкото село се състои само от 30 къщи, всяка с уникален дизайн, и както сами се досещате никой от съседите на родения във Варна певец не е случаен, а местните наричат мястото просто „острова“. 

Според експерти по недвижими имоти, стойността на новия имот на Филип Киркоров е около 12 милиона долара.

Имението разполага с всичко необходимо за един красив и удобен живот, не само за Филип, но и за децата му, баща му Бедрос и съпругата му Людмила, както и любимата му леля Мари, която помага на Киркоров да живее здравословно и се грижи за децата. 

Наследниците на руската звезда получиха таванските помещения, където имат не само отделни спални и отделни дрешници, но и голяма зала за игри.

В голяма пристройка има басейн, фитнес, сауна и гараж. За охраната и прислугата има построена отделна къща от 170 квадратни метра. На територията на имота има също фонтан, тенис корт (през зимата се превръща в пързалка) и параклис. 

Кей за лодки, а по вити стълби се стига до частен плаж, а беседката е любимото място на музиканта за съзерцаване на залеза над река Москва. Предвидена и зона за барбекю, където през лятото Киркоров и компания могат да си устройват многолюдни партита.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати