Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Елтън Джон и Марая Кери пяха на милиардерска сватба (видео)

Антонио Бандерас и Филип Киркоров също забавляваха гостите

Още един руски богаташ влезе в неформалната надпревара за най-скъпа сватба. През уикенда в Лондон се състоя зрелищната сватба на внучката на съсобственика на московското летище "Домодедово" Валери Коган.

На разточителното тържество присъстваха руски и световни звезди "първи ешелон", от Филип Киркоров и Анна Нетребко до Елтън Джон. Като според медиите концертът е продължил поне 9 часа.

В неделя 19-годишната Ирина Коган се омъжи за своя британски връстник Даниел Кенвей с когото запознала в Лондон, където в момента учи.

Преди две години дядото на булката, Валери Коган беше включени в списъка на най-богатите хора в Русия, според Форбс, а богатството му се оценява на 2.5 милиарда долара. През 2015-16, той не попадна в списъка, но съдейки по сватбата на неговата внучка благосъстоянието му е отлично. 

Според медиите, фамилията е собственик на най-скъпото имение в Маями Indian Island Creek, за което руския бизнесмен е платил 47 милиона за сградата и 21 милиона за прилежащия терен в зелена валута. Семейството притежава и луксозни имоти в Израел.

Пищната Вип сватба на Ирина Коган се е състояла в луксозния лондонски хотел Landmark London. Специални гости на тържеството са били високопоставени служители от руската администрация, посланици и дипломати както и руски и световни артисти.

Сред тях са забелязани Филип Киркоров, Стас Михайлов, Александър Серов, Игор Николаев, Лев Лещенко, Анна Нетребко и Юсиф Айвазов, азербайджанския посланик в Русия Полад Бюлбюл-оглу, Никита Михалков, Антонио Бандерас, Елтън Джон, Марая Кери и др.

Филип Киркоров сподели вълнението си в социална мрежа веднага след събитието: „Доживях Антонио Бандерас да обяви моето участие в подобно мило тържество. Последната ми среща с него бе преди години, времето лети, а той си остава все така млад, обаятелен и талантлив”. Киркоров съобщи още, че Бандерас е изпитал известен проблем при произнасяне на името му, но това не го е смутило.

Никой от журналистическата гилдия не се наема да изчисли точната цена на ултра скъпата сватба, тъй като най-вероятно и самите сватбари не са наясно точно колко са похарчили за събитието.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза