Меню

Избрани новини

Клюкарник

Дъщерята на Майкъл Парис става модна икона (снимка)

Снимка: Инстаграм

18-годишната красавица се снима за корицата на моден журнал

Парис, дъщерята на музиканта Майкъл Джексън, взе участие в фотосесия за корицата на модното списание CR Fashion Book. Изданието публикува кадър на страницата си в Instagram.

В допълнение към появата си на корицата, където 18-годишната американка е облечена в синя рокля, тя даде и интервю за списанието. В подготовката на текстовия материал е участвал режисьора и актьор Лий Даниелс.

Снимката, направена за списанието, набра повече от четири хиляди харесвания. Броят с Парис Джексън ще бъде на разположение от 2 март.

 

A post shared by CR Fashion Book (@crfashionbook) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

В откровеното интервю певицата разказва за успехите си в кариерата, проблемите в семейството и за източника на своето вдъхновение.

Тя многократно споменава своя баща Майкъл. Парис признава, че до този момент не може да се примири със загубата и всичко, което тя прави, посвещава на него.

„Той е моето вдъхновение. Бих казала, че 99 процента от вътрешната ми сила идва от него, защото той винаги е бил целият ми свят, корените ми“, твърди тя.

„Искам да имам неговата сила. Той бе най-силният човек от всички, които познавам и се опитваше да прави всичко с голяма любов и доброта, доколкото му е възможно“, обяснява момичето.

През януари, Джексън даде първото свое обширно интервю за списание Rolling Stone, където каза, че вярва, че смъртта на баща й е предумишлено убийство.

Майкъл Джексън почина на 25 юни 2009 г., на 50 години. Точната причина за смъртта му не бе определена, обаче, според една версия, певецът може да е умрял заради свръхдоза пропофол. Парис е една от трите му деца. Музикантът също има синове Принс Майкъл и Принс Майкъл II. Опека над тях има баба им, майката на Майкъл.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати