Меню

Избрани новини

Музика

Таен проект на Майкъл Джексън ще изненада феновете му (тийзър)

Очакват се още две съобщения преди представянето на песента

В официалния Instagram акаунт на Майкъл Джексън беше публикуван 15 секунден тийзър, в който са показани класическите символи на Хелоуин - черни котки, бухали с червени очи, черен паяк и пълнолуние. Изведнъж, в средата се появяват очите на Майкъл Джексън (и разпознаваемата къдрица на певеца). Видеото озвучено с музика на покойния Крал на попа завършва с надпис "Michael Jackson. Scream ". Според списание i-D, цитирано от Elle, това е нов проект на компанията на певеца.

Детайлите се пазят в тайна, но е известна само датата, на която Scream ще се появи - 29 септември. Представителят на Майкъл Джексън - Джон Бранка заяви:

"Още две съобщения ще бъдат пуснати през следващите две седмици". Бранка отрече слуховете, че Scream ще бъде новият албум с непубликувани песни на Джексън. "Не планираме да пускаме неиздавана музика скоро. Това не означава, че в близко бъдеще не подготвяме интересни новини за вас", споделя той.

 

Публикация, споделена от Michael Jackson (@michaeljackson) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Припомняме, че песента на Майкъл и Джанет Джаксън "Scream" беше пусната за първи път в албума на певеца "HIStory: Past, Present and Future, Book I" през 1995. 

Майкъл Джексън почина на 25 юни 2009 от свръхдоза успокоителни.

 

The brand-new five-song mash-up “Blood On The Dance Floor X Dangerous (The White Panda Mash-Up)” is the bonus track on ‘SCREAM”’ Shazam any Michael Jackson song and you’ll unlock the mash-up! #MJScream

Публикация, споделена от Michael Jackson (@michaeljackson) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер STКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати