Меню

Избрани новини

Звездите

Модни бедствия - Марая Кери и Григор Димитров

Певицата и тенис надеждата в издънки

Видни модни изцепки демонстрираха тази седмица позавехналата певица Марая Кери и родната тенис гордост Григор Димитров. Подхващаме първо голямата ни надежда на зеления корт - Григор, който все повече се развива като модна икона.

Тенисистът блести в нова фотосесия за италианския Воуг. До тук добре, но на една от снимките Гришо просто ни вади очите, загърнат в ужасяващо елече от животинска кожа и бледо червеникаво поло от долу.

Намираме комбинацията за кошмарна и от сега предвкусваме реакцията на организациите за защита на животните заради решението му да се снима с одрано хайванче на гърба си.

Григор Димитров с мъртво животно върху себе си

 

 

Публикация, споделена от Mariah Carey (@mariahcarey) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Марая Кери

Минаваме към Марая, която в последно време блика като несекващ извор за всевъзможни резили.

Наедрялата бивша хит мейкърка и настоящо посмешище, се появи на парти на Карл Лагерфелд в нещо наподобяващо зловещо изрязан водолазен костюм. Кошмарната дреха е със сериозно облещено деколте, вадейки на показ силиконовата пазва на Мимето.

Гащеризоноподобното недоразумение, в което не ни е съвсем ясно как точно е напъхала огромното си тяло, е доволно впито, подчертаващо паласки, кореми, необятни бутове и всякакви безобразия по крайно нуждаещото се от диета туловище на Марая.  Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати