Меню

Избрани новини

Звездите

Саня: „Вярвах в Жана Бергендорф. Досега!“

Съдийката от Х Фактор се разприказва за отношенията с бившия си изпълнител

Преди месец стана ясно, че Жана Бергендорф вече не е част от голямото семейство на “Вирджиния рекърдс”.

Певицата имаше доста проблеми с наркотиците и със закона, а нейния продуцент Саня Армутлиева неведнъж е споделяла, че е обмисляла на няколко пъти да прекрати бизнес отношенията си с нея.

“Много пъти съм искала да се откажа от Жана Бергендорф. Но винаги си намирам причини да я обичам и да й дам още един шанс”, сподели преди време Армутлиева. Досега! И въпреки, че Жана вече не е част от нейната фирма, Саня споделя, че още вярва в нея.

“Жана е уникален артист, но направи много грешки по пътя. Винаги съм я подкрепяла. Дори това, че леко се отдалечавам от нея в момента, е шанс тя по-бързо да намери себе си след всичко, което си причини, и да се мобилизира за ново начало,” казва тя пред репортер на сп. GRAZIA.

Припомнете си, че първо LifeOnline.bg писа за изгонването на Жана от компанията, при това с гандиозен скандал. Бергендорф не е първият изпълнител на лейбъла, който си тръгва недоволен от фирмата на Саня. Подобен беше случаят с Невена Цонева, която се оплака от лошото отношение на мениджъра си.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати