Меню

Избрани новини

Звездите

Стара чанта! Гришовица по-дърта отколкото твърди

Никол Шерцингер всъщност отдавна криела истинската си възръст

Луис Уолш от журито на X Factor хвърли бомбата, зявявайки че Никол Шерцингер крие истинската си възраст. 65-годишният музикален мениджър и тв звезда наруши добрия тон в съперничеството между съдиите с твърдението, че 39-годишната приятелка на Григор Димитров лъже за истинската си възраст. 

“Никой не знае на каква възраст всъщност е тя”, каза Уолш преди завръщането на шоуто на екран този уикенд.

Уолш, който работи в шоуто редом до поп звездата от 2012 година насам, заяви пред списание Heat, че гаджето на 13 години по-младия Гришо е забулила в тайна някои факти за себе си, а именно, че е по-възрастна от годините, с които се представя пред обществото.

Всичко тръгна от въпрос към него как Никол успява да е толкова безупречна и зашеметяваща, докато жонглира между работата и любовта си към партитата. 

“Тя прави всичко това от съвсем ранна възраст, започна той с ласкателство.  - Тя знае как да покаже най-доброто от себе си с грим, прическа и дрехи.”

Но след това продължи: “Страхотно е, че тя може да прави всичко това на нейната възраст.” 

Помолен от интервюиращия да разясни какво има предвид, Луис Уолш добави: “Никой не знае на колко години е Никол, но е по-възрастна, отколкото казва тя!”

Никол и Луис се връщат под прожекторите в шоуто до Шарън Озбърн и Саймън Кауъл този уикенд.

Никол и Григор Димитров

Според специалисти, Никол спестява поне пет лазарника от реалната си възраст, така ако е това е истина тя е по-голяма с цели 18 години от нашия топ тенисист.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза