Меню

Избрани новини

Пикантерии

Колежка на Гришовица от Пуситата: „Не бях в момичешка група, а в кръг от проститутки!“

Практикува ли най-древната професия Никол Шерцингер?

В разгара на скандала с холивудския продуцент Харви Уейнстейн, който бе обвинен от редица актриси в сексуален тормоз, едно от момичетата от известната гърл банда от близкото минало “Пусикет Долс” буквално взриви мрежата с разтърсващо признание за бившите си колежки.

“Моята истина – не бях в момичешка група, а в кръг от проститутки. И между другото пеехме и бяхме известни, докато всеки, който ни притежаваше, правеше пари“, написа в “Туитър” Кая Джоунс, бивша колежка на гаджето на Григор Димитров Никол Шерцингер, която бе лидер на секси квинтета.

Според изказванията на Кая тя трябвало да прави секс с когото й посочат. Също така тя била предупредена да си мълчи, защото щяла да пострада и да бъден сложен край на кариерата й.

“Нашият продуцент прибираше всичките пари. На нас ни плащаха по 500 паунда да седмица. Злоупотребяваха с нас и ни използваха. Факт!”


Като ответна реакция основателят на The Pussycat Dolls определи твърденията на Кая като „отвратителни, абсурдни лъжи“. Колежката й от групата Робин Антин пък заяви, че според нея Кая търси своите 15 минути слава.

Кая Джоунс бе част от групата от 2003-та до 2005-та година.

Името на групата събрала петте изкусителки също е достатъчно провокативно и двусмислено, а визията им почти винаги напомня на момичетата в началото на филм за възрастни... Настоящото поведение на Гришовица също напомня на живота на разюздана тинейджърка. Дали пък Шерци не продължава да се издържа по стария метод заучен по времето на работата си с групата?

Многобройните й пътувания и партита много често организирани от милионери на техните яхти, вили и екзотични частни острови навеждат на мисълта, че Гришовица все още практикува най-древната професия...

Никол Шерцингер

Тук логично възниква въпросът - Доколко истинска е връзката между първата ни ракета и кака му Ники? Пи Ар ход ли е, какво има да крие Гришо с подобна връзка алиби?

Източник: Спортал.бгКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати