Меню

Избрани новини

Музика

Пинк сбръчка класациите (видео)

Певицата с най-силна дебютна седмица за годината

Миналата седмица излезе новият албум на 38-годишната Пинк и резултатите са повече от впечатляващи. Албумът "Beautiful Trauma" се харчи като топъл хляб, скачайки директно на №1 в класациите на всички водещи музикални пазари.

В Щатите Пинк покорява върха на Билборд с фантастичните 408 000 копия, което я прави изпълнителката с най-високи продажби в дебютна седмица от май 2016-та година насам, когато Бионсе заби "Lemonade" на №1 с 652 000 бройки.

 

В Канада албумът също удря №1 с 64 000 продадени копия. Нещата са впечатляващи и отвъд Океана. "Beautiful Trauma" покорява и английската класация за албуми, регистрирайки продажби от 70 000.

Според Медиатрафик, тавата успява да чукне 738 000 в първата си седмица в световен мащаб и освен в Щатите, Канада и Англия, успява да застане на върха в Австралия, Нова Зеландия, Ирландия, Белгия, Холандия, Австрия и Швейцария.

 

Качеството на продукцията има значение. Първият сингъл "What About Us" е безспорно едно от най-добрите парчета за годината.

Много силна заявка за хитове дават и промо синглите, които бяха пуснати в YouTube - "Beautiful Trauma" и "Whatever You Want".

За официален втори сингъл се спряга дуетът с Еминем "Revenge".

 

Марая Кери

Мадона

Мария ИлиеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза