Меню

Избрани новини

Звездите

Любо Киров показа къща с басейн, която си проектирал сам (видео)

Снимка: Фейсбук

Палатът се намира в близост до „Драгалевци“ и е на почти ръка разстояние от хасиендата на Иван Костов

Певецът Любо Киров вече се нанесе в огромната си къща в покрайнините на София, в съседство до Иван Костов, видяха зрителите на предаването "На Кафе".

От самотата в големия имот го пази кучето му Кая. В предаването на Гала той показа къщата си с огромен двор, който изпълнителят лично коси. Като за истинска звезда имението има и басейн, както и място за автомобила на собственика.

Къщата на Любо глътнала 1 милион

Отглежда още две дървета-череши, круша, орех и ябълка, но признава, че не разбира много от градинарство. Белокаменната къща на два етажа е сбъдната мечта за Киров, тя е проектирана от самия него. 

Висок дувар огражда дома на Киров, който преди това живееше в апартамент. Любимия му момент е да събира приятели в двора на къщата на барбекю, затова рядко използва кухнята. Всичко в новия палат е по проект на самия Киров, който е завършил Художествената академия. Репортерката на Гала Зайнеб издаде, че е комшийка на певеца, затова пристигна на снимките по халат. 

Навремето Любо Киров делеше една квартира с Графа в центъра на столицата. В „хралупата“ им редовно се вихреха страшни купони с музика и пиене до зори. С течение на времето обаче Графа се ожени и създаде семейство, а Киров пожела да се премести на по-тихо и спокойно Коментари (1)

Jojo Къщата на Иван Костов е наследствен имот на жена му и не е правена докато е бил политик. Сайтът е тенденцизен и никога не пише за къщите на бившата номенклатура.....
24.10.2017 13:52 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати